ویزای سرمایه گذاری کانادا

یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است  و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم را انجام دهید:

  • داشتن دارایی بالغ بر  دلار کانادا ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید و این مبلغ تا ۵ سال نزد دولت کانادا خواهد ماند.
  • همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.
  • داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:
  • سن
  • تحصیلات
  • تجربه کاری
  • میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه
  • انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا

 از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
  • سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
  • عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه

 برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:

  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

 توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط بالا را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.