ویزای افراد با توانایی های خاص

ویزای مهارت امریکا یا O-1 یک نوع ویزای غیر مهاجرتی است. این نوع ویزا برای افرادی است که دارای توانایی فوق العاده ای در زمینه علوم، آموزش و پرورش، کسب و کار و ورزش هستند و یا سابقه ی درخشانی در زمینه هنر، هنر تصویرهای متحرک و یا صنعت تلویزیون دارند.


 این ویزا به دو گروه تقسیم می شود:

 ویزای O-1A

این نوع ویزا برای کسانی است که دارای توانایی فوق العاده ای در زمینه علوم، آموزش و پرورش، کسب و کار و ورزش دارند.


 ویزای O-1B

این نوع ویزا به افرادی تعلق می گیرد که در زمینه هنر، هنر تصویر های متحرک و صنعت تلویزیون سابقه ی درخشانی دارند.

برای دریافت این نوع ویزا متقاضی باید ثابت کند که در بالاترین سطح از شغل، آموزش، کسب و کار، ورزش و هنر قرار دارد.
این ویزا به متقاضیان این فرصت را می دهد تا زمانی که پرونده مهاجرتی آن ها از سوی سازمان مهاجرت آمریکا بررسی می شود در آمریکا بمانند و حتی در صورت انقضای ویزا، آن را تمدید نمایند.
کسانی که این نوع ویزا را دریافت می نمایند در صورتی که هم چنان مشغول به کار باشند و ویزای آن ها منقضی شده باشد می توانند جهت تمدید ویزا اقدام نمایند.


 ویزای O2:

افرادی که ویزای O1 دریافت کرده اند، می توانند همکاران و کارکنان خود را جهت همراهی در پروژه های هنری، نمایشی، ورزشی و تولیدات تلویزیونی به امریکا ببرند. این افراد باید توانایی هایی خاص در زمینه هنر، علوم، آموزش، تجارت و یا ورزش داشته باشند.