مدارک مورد نیاز برای صدور روادید (ویزا)
شماره ردیف مورد نیاز در ستون مدارک مورد نیاز :

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای هند
۱- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس
۲- گذرنامه با امضا با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی)
۱۵- یک تا شش قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید
۲۱- انگشت نگاری

توضیح: ویزا فقط برای تور اقدام می شود.

قوانین درخواست و صدور روادید (ویزا)
۱- در صورتیکه ویزا به هر دلیلی همجون تعطیلی سفارت ، تشابه اسمی و یا چهره ای مسافر ، اختلافات سیاسی و غیره دیرتر از موعد مقرر صادر گردد و یا به مسافری ویزا ندهند این دفتر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت بدیهی است که این دفتر تنها درخواست کننده ویزا از سفارت می باشد نه صادر کننده ویزا.
۲- درصورتیکه ویزای شخص یا اشخاصی (حتی از گروه) به هر دلیلی رد(مرفوض) ویا دیرترازموعدمقررتوسط اداره مهاجرت تحویل گردد، هیچگونه مسئولیتی برعهده آژانس نمی باشد و جرایم مربوطه (از جمله سوخت بلیت و نوشو هتل) بر عهده مسافر میباشد و (باقی) مسافرین ملزم به استفاده از خدمات درخواستی می باشند درصورت انصراف ملزم به پرداخت تمام مبلغ خدمات درخواستی(شامل بلیطها، ویزاها ، هتلها وسایرخدمات درخواستی) می باشند.
۳- در صورتیکه به هر دلیلی به مسافری ویزا داده نشود و یا دیرتر از موعد مقرر ویزا تحویل داده شود هیچ مبلغی بابت ویزا و یا دعوتنامه به مسافر برگرداننده نخواهد شد و تمامی هزینه های تغییر تاریخ و یا کنسلی بلیت و هتلها بر عهد مسافر می باشد.
۴- صدور بلیت و رزور هتل بهتر است بعد از صدور و دریافت ویزا انجام پذیرد ، چراکه هرگونه خسارت احتمالی بر اثر عدم صدور ویزا برعهده مسافر خواهد بود.
۵- مسئولیت کنترل و چک کردن درست بودن نام و نام خانوادگی و تاریخ اعتبار و نوع ویزا و اسامی همراهان و محتویات ویزا هنگام دریافت ویزا برعهده مسافر می باشد.
۶- هرگونه تغییر قیمت در نرخهای فوق بدلیل نوسانات نرخ ارزی و یا گران شدن نرخ ویزا از جانب سفارت بر عهده مسافر می باشد.
۷- چنانچه برای همراه مسافر در گذرنامه نیز ویزا لازم است بصورت کتبی درخواست ویزای همراه نیز ارسال گردد.
۸- صاحب پاسپورت در صورت لزوم به حضور در سفارت باید در ایران باشد.
۹- کنترل کلیه مدارک مسافر بر عهده آژانس درخواست کننده می باشد.
۱۰- داشتن گذرنامه با حداقل هفت ماه اعتبار بر عهده مسافر است.
۱۱- نشانی و تلفن محل سکونت و محل کار مسافر الزامیست.
۱۲- در ویزای گروهی چین افراد باید با هم ورود و خروج نمایند.
۱۳- برای گرفتن ویزا درخواست کتبی مورد نیاز است.
۱۴- کل هزینه ویزا قبل از اقدام دریافت می گردد.
۱۵- ویزا فقط برای بلیت یا هتل اقدام می گردد.
۱۶- ویزای تجاری فقط در ایام نمایشگاه چین اقدام می گردد.
۱۷- ارسال مدارک و درخواست ویزا به منزله پذیرش تمامی موارد فوق می