• اسکن رنگی از پاسپورت
  • اسکن رنگی ۱ قطعه عکس
  • چک ضمانت برگشت
  • تعهد نامه

 

 انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانسپورت دبی
  • ویزای کار دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزای توریستی دبی

دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند. این ویزاها در انواع ۱۴ روزه و ۱ ماهه و ۳ ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای ۱ ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به ۲ ماهه می باشد.ویزای ۳ ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی نظیر شرکت هواپیمایی العربیه صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.

ویزای ترانسپورت دبی

این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت ۱۴ روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای ۳ شب و۴ روز از این نوع ویزا استفاده میکنند. هزینه این ویزا حدود ۴۰۰ درهم میباشد

ویزای کار دبی

معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده باید اقدام شود . این ویزا به شما امکان اقامت ۳ ساله در دبی را میدهد.جهت کارکردن باید دارای این نوع ویزا باشید . (در حال حاضر گرفتن این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل میباشد و بستگی به محل کاروقدرت کفیل دارد .البته غیر ممکن نیست.)
تعداد دیگری هم ویزا اقامت وجود دارد که هزینه های بسیار بالایی دارند مثل .ویزای شریک لایسنس که جهت آغاز یک شرکت جدید استفاده میشود و یا ویزای اقامت برای خرید خانه البته همه این ویزا ها اقامت ۳ ساله هستندوهر ۳ سال باید تمدید شوند.

برای اخذ ویزا دبی به نکات زیر توجه کنید

4  ویزا توریستی امارات ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

4  ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

4  در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت می شود.

4  در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

4  از صدور ویزا برای زنان مجرد زیر ۳۰ سال معمولا جلوگیری می شود مگر اینکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند. صدور ویزا برای افراد بالای ۵۵ سال نیز بسیار مشکل می باشد.
4  در صورت عدم ترک کشور در تاریخ مقرر، در فرودگاه دبی یک جریمه ۱۰۰ درهمی به ازاء هر روز تاخیر از مسافر اخذ می شود.

4  در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه شهری غیر از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را دارید،میبایست ویزای ورود به همان شهر را تقاضا نمایید. برای تهیه این ویزا ۵۰۰ درهم اخذ میکنند.

زمان صدور ویزا دبی

۳-۱۰ روز برای ویزای عادی دبی بسته به روز و زمان درخواست  و ۱-۳ روز برای ویزای ارجنت دبی (اضطراری) زمان لازم است. گاها بعضی شرکتها ویزا را تاپ ارجنت دبی (فوق اضطراری) نیز ارائه می نمایید.

قیمت ویزای دبی

قیمت ویزا های دبی از قبیل ویزا عادی ، ویزا فوری ، ویزا عادی ۱ ماهه با هم متفاوتند.